Sijainti: AVS-Group Finland

Olet täällä

Pneumatiikka

Pneumatiikkaohjelmamme rakentuu Italian suurimman valmistajan Camozzi Spa:n tuotevalikoiman ympärille. Camozzin valmistamaa laajaa pneumatiikkaohjelmaa täydentämään olemme valinneet päämiehiä, jotka ovat erikoistuneet omaan pienempään sektoriinsa, kuten suodatinteknologiaan, alipainetekniikkaan, muoviputkiin jne.

Oma konepajamme valmistaa vuosittain tuhansia pneumatiikkasylintereitä, tarvittaessa yksilöllisesti asiakkaittemme piirustusten mukaisesti.

Nykypäivän suuntaus myös pneumatiikassa on komponenteista kokonaisuuksiin. Oma tuotantoyksikkömme valmistaa kokoonpanot pienistä osakokonaisuuksista aina usean sadan magneettiventtiilin keskuksiin asti.

Standardikomponenttien lisäksi toimitamme laajasti yhdessä asiakkaiden ja päämiestemme kanssa suunniteltuja, tapauskohtaisesti räätälöityjä erikoistuotteita.

Teollisuusventtiilit

Päämäärätietoisesti olemme kasvattaneet oman läppäventtiilituotantomme ympärille tunnettujen päämiesten avulla laajan teollisuusventtiilivalikoiman teollisuuden eri tarpeisiin.

Kehittämällä tuote- ja varastovalikoimaamme olemme saavuttaneet menestystä prosessiteollisuuden venttiilien kokonaistoimittajana.

Yli kahdeksankymmentä prosenttia myymistämme venttiileistä toimitetaan automatisoituna, toimilaitteilla ja erityyppisillä asennonosoituksilla varustettuna.

Kaikki nämä toimenpiteet ovat vahvistaneet toimintaamme ja olemme saaneet asiakkaiksemme kone- ja laiterakentajia, vesilaitoksia sekä energia-, puunjalostus-, kemian- ja petrokemianteollisuuden yrityksiä. Panostamme voimakkaasti myös projektitoimintaan. Vahva osaaminen sekä pneumatiikassa että teollisuusventtiileissä mahdollistaa laajojenkin projektitoimitusten kokonaisvaltaisen hallinnan.

Ajankohtaista

Subscribe to Ajankohtaista