Sijainti: AVS-Group Finland

Olet täällä

Öljyhydrauliikka

Hydrauliletkujen, -liittimien ja -asennelmien myynti rakentuu kansainvälisesti tunnettujen valmistajien tuotteiden ympärille, joiden valikoimaa laajentavat Hytarin oman konepajan haponkestävät letkuliittimet ja holkit. Valmistamme vuodessa satoja kilometrejä letkuasennelmia.

 
Tuoteohjelmassamme on laaja valikoima tunnettujen päämiesten korkealuokkaisia hydrauliikkakomponentteja kuten venttiilit, pumput, moottorit jne. joita täydentää oman konepajamme standardi sekä asiakaskohtaiset hydraulisylinterit.
 
Nykyaikaisissa tuotantotiloissa valmistamme hydraulikoneikkoja, venttiiliryhmiä sekä kiertovoitelujärjestelmiä asiakkaiden piirustusten ja tarpeiden mukaisesti Niin laiterakentajat kuten muu asiakaskuntamme arvostavat laatua, puhtautta ja toimitusvarmuuttamme, jotka ovat tunnusmerkkejä kaikessa toiminnassamme.

Vesihydrauliikka

Hytar Vesihydrauliikka toimii yli 20 vuoden kokemuksella sekä koneenrakennusteollisuuden että tuotantolaitosasiakkaiden sopimustoimittajana. Suunnittelemme (Solid Works, 3D CAD) ja valmistamme nykyaikaisissa tuotantotiloissamme asiakasräätälöityjä painevesitekniikkaan perustuvia sylintereitä, pumppuyksiköitä, venttiilistöjä ja kokonaisia ”avaimet käteen”-järjestelmiä:

 
· korkea- ja matalapainevesihydrauliikkaan
· korkeapainepesuun (ml.
  terästeollisuuden hilseenpesu)
· vesisumutekniikkaan (kostutus,
  sammutus, pölynsidonta…)
· vesisuihkuleikkaukseen
· koeponnistukseen.
 
Asennamme myös tarvittaessa valmistamamme laitteet ja vastaamme after sales-palveluista (huollot, varaosat, ylläpito) sekä modernisoimme olemassa olevia järjestelmiä.

Työkalut ja tarvikkeet

Tuotevalikoimassamme on kansainvälisesti tunnettujen valmistajien käsi-, akku-, paineilma- ja hydraulityökaluja sekä mäntä- ja ruuvikompressoreja ja korkeapainepesureita niin teollisuus-, ammatti- kuin harraste käyttöön.

 
Varastoimme myös teollisuustarvikkeita asiakkaittemme moniin eri käyttötarkoituksiin. Täydennämme tuotevalikoimaamme niin, että asiakkaamme voivat hankkia kauttamme kattavan valikoimaneri tuotteita. Innovatiivinen toimintamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää tuotteittaan kilpailukykyisemmiksi, niin nyt kuin tulevaisuudessa.