Sijainti: AVS-Group Finland

Olet täällä

Kompressorit ja aggregaatit

Kompressoriohjelmamme rakentuu alansa suurimpien valmistajien tuotevalikoiman ympärille. VelSar toimittaa uusimmalla tekniikalla varustettuja ruuvi- ja mäntäkompressoreita. Valikoimasta löytyy vaihtoehdot niin teolliseen tuotantoon, ammatti - kuin harrastus käyttöön. Kompressorien suunnittelussa on otettu huomioon taloudellisuus, melutaso, tilantarve, liikuteltavuus sekä monet valvonta- ja turvajärjestelmät.

Tuomme maahan myös aggregaatteja antamaan virtaa sähkölaitteille paikkoihin missä sähköverkkoa ei ole tai varavoimaksi sähkökatkosten ajaksi.

Päämiehemme ja kumppanimme

Huoltamolaitteet ja työkalut

Asiakkaamme voivat hankkia kauttamme laadukkaita öljyjen ja nesteiden käsittelylaitteita, jäteöljynkerääjiä, rasvauslaitteita ja letkukeloja nesteiden siirtoon ja annosteluun sekä siirrettäviä laitteita huolto- ja asennustöihin, kiinteitä järjestelmiä niin asiakkaiden tuotanto- ja huoltopisteisiin kuin jälleenmyyntiin eri vaatimusten ja tarpeiden mukaan. Valmistamme paineistettuja hiekkapuhaltimia vuosien kokemuksella niin ammatti- kuin yksityiskäyttöön ja tuomme maahan hiekkapuhalluksessa tarvittavia laitteita ja suojaimia.

Varastoimme kattavaa valikoimaa käsityökaluja, paineilmatyökaluja, paineilmatyökalusarjoja sekä maalauslaitteita moniin eri käyttötarkoituksiin. 

Päämiehemme ja kumppanimme

Ajankohtaista

Subscribe to Ajankohtaista