Hae:

AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Etsimme uutta teollisuusventtiileiden myyjää

Etsimme uutta teollisuusventtiileiden myyjää

Kasvava teollisuusventtiili-liiketoimintamme etsii tositarkoituksella vahvistusta myyntiporukkaamme

Tehtäviisi kuuluu teollisuusventtiileiden myyminen AVS:n nykyisille ja uusille asiakkaille. Vastaat omasta myyntialueestasi tai muutamasta isosta laiterakentajasta, joiden asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittymisestä vastaat. Lisäksi otat osaa tuotevalikoiman kehittämiseen sekä osallistut mahdollisesti myös päämiessuhteiden ylläpitämiseen.

Odotamme sinulta teollisuusventtiileiden tuntemusta ja pneumatiikan tuntemus katsotaan eduksi. Olet teknisesti suuntautunut, mutta tulet myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat hyvät kommunikaatiotaidot. Tehtävistä suoriutuminen edellyttää suomen- ja englanninkielentaitoa. Myyntiporukkamme koostuu todellisista ammattilaisista, joilta saat tukea ja apua tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja tunnetussa kotimaisessa yrityksessä. Saat tueksesi kokeneen myyntitiimin, sinulle räätälöidyn koulutusohjelman, huipputuotteet, monipuolisen asiakaskunnan sekä kilpailukykyiset edut. Toimipisteesi voi sijaita missä päin tahansa Suomea.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Hietikko, 040-729 0760, matti.hietikko@avs-yhtiot.fi tai Antero Parma, 0400-485 485, a@antero.net. Jos haluat ottaa haasteen vastaan, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.12.2022 mennessä osoitteeseen rekry@avs-yhtiot.fi