Hae:

AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Camozzilta C-Truck -liitinsarja ilmajarrujärjestelmiin

Camozzilta C-Truck -liitinsarja ilmajarrujärjestelmiin

C-Truck -sarjan liittimet on suunniteltu käytettäväksi ajoneuvojen ja perävaunujen pneumaattisissa jarrujärjestelmissä. Liittimien suunnittelussa lähtökohtana on ollut luotettavuus ja asennuksen helppous.

Kun jarruputki on kiinnitetty liittimeen, se voidaan helposti irrottaa uudelleen käyttämällä C-Truck – irrotustyökalua. Tämän ansiosta itse liitin voidaan pitää kiinnitettynä ilmajarrujärjestelmän kierteellisessä yhteessä eikä liitintä tarvitse purkaa.

Jokaisessa liittimessä on kuminen suojarengas, joka suojaa liitintä lialta ja vedeltä. C-Truck -sarjan liittimet on sertifioitu ja valmistettu standardin IATF 16949:2016 mukaisesti.

C-Truck -liittimissä on kestävä messinkinen runko, mikä takaa turvallisen käytön vaikeissakin olosuhteissa sekä hyvän korroosionkeston. Liittimen sisällä oleva tukiholkki varmistaa jarruputkien oikean kohdistuksen ja lujan kiinnityksen myös sovelluksissa, joissa liittimeen kohdistuu lämpötilan vaihtelua ja tärinää.

Koska liittimen O-renkaat ja suojarengas on valmistettu NBR-kumista, se kestää hyvin öljyjä. C-Truck -liittimet toimitetaan käyttövalmiina.

Lataa esite C-Truck -liitinsarjasta

Lisätietoja Camozzin C-Truck -sarjasta antaa Jukka-Pekka Ruuskanen, puh. 010 613 7133, jukka-pekka.ruuskanen(at)avs-yhtiot.fi.