Hae:

AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Etsimme TEKNISTÄ MYYJÄÄ magneettiventtiilien myynnin kehittämiseen

Etsimme TEKNISTÄ MYYJÄÄ magneettiventtiilien myynnin kehittämiseen

Etsimme nyt AVS-Yhtiöille

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

magneettiventtiilien myynnin kehittämiseen sekä uusasiakashankintaan


Tehtäviisi kuuluu
 asiakassuhteiden hoitaminen, asiakkuuksien kehittäminen sekä aktiivinen uusasiakasmyynti aina prospektoinnista kaupan klousaamiseen. Työpäiviisi kuuluvat liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen nykyisissä sekä uusissa asiakkuuksissa, asiakastapaamiset joko kasvotusten tai online-menetelmin, yhteydenpito sekä sopimusneuvottelut. Lisäksi tuet markkinointia esimerkiksi osallistumalla messuille ja tapahtumiin ja osallistut yrityksen toiminnan kehittämiseen olemalla läsnä myynti- sekä kehityspalavereissa.

Odotamme sinulta myynninnälkäistä asennetta, itseohjautuvaa työotetta sekä toivomme kokemusta b2b-myynnistä. Magneetti- ja/tai teollisuusventtiilien tuotetuntemus on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tekninen tai kaupallinen) ja puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. Toivomme sinulta myös markkinoinnillista silmää ja terävää kynää; pääset tuottamaan sisältöä esimerkiksi sosiaalisen median sivuille sekä uutiskirjeisiin. Tärkeintä on kuitenkin aito intohimo myyntiin. Koska tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tapaaminen, oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, kilometrit luonnollisesti korvataan.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa vakaavaraisessa, kotimaisessa yrityksessä. Toimipisteesi on AVS Yhtiöiden pääkonttorilla, Espoon Suomenojalla, mutta esim. Tampereen toimipiste on myös mahdollinen. Työssäsi on osittainen etätyömahdollisuus.

Palkkaus (kiinteä kk-palkka + bonus) määräytyy aiemman kokemuksesi mukaisesti, vuosiansiosi asettunee n. 60 000 € – 90 000 € haarukkaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja sinulle antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777966 arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Toivomme hakemustasi alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä. Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja olemme valmiita etenemään ripeästi, jos sinäkin olet.

Hae paikkaa tästä