Hae:
AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Etsimme uutta aulaemäntää/assistenttia

Etsimme uutta aulaemäntää/assistenttia

* HAKUPROSESSIMME SIIRTYY VALLITSEVAN KORONA-EPIDEMIAN VUOKSI *


Etsimme nyt Espooseen pääkonttoriimme

Aulaemäntää / Assistenttia

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito (ruotsi, italia) on merkittävä etu. Positiivinen asenne ja ajan tasalla olevat IT-taidot auttavat pitkälle.

Työkokemus samantyyppisestä työstä ja toimintaympäristöstä on luonnollisesti hyödyksi ja kaupallinen koulutus taas muodostaa hyvän pohjan urakehityksellesi.

Työssäsi huolehdit mm. puheluiden ja vieraiden vastaanotosta, saapuvan ja lähtevän kirjepostin käsittelystä sekä muista avustavista taloushallinnon tehtävistä.

Toimit tarvittaessa myös myyntitiimin tukena, osallistut CRM-ylläpitoon sekä muihin asiakas- ja tuotehallintaan liittyviin toimiin. Työ ei edellytä säännöllistä matkustamista.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa, kehittyvässä kotimaisessa yrityksessä sekä hyvän tiimin, toimivat työkalut ja kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Pekka Poikulainen (040-5537680) ja talousjohtaja Veli-Pekka Ponkkala (050-5003616) puhelimitse arkisin klo 12-13 tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@avs-yhtiot.fi).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 20.3.2020 mennessä osoitteeseen rekry@avs-yhtiot.fi

Voimmeko olla avuksi?

Jätä meille viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos!
Viestisi on lähetetty
ja vastaamme siihen pian.