Hae:
AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Etsimme uutta pneumatiikan toimialajohtajaa

Etsimme uutta pneumatiikan toimialajohtajaa

Etsimme AVS-Yhtiöille vakituiseen työsuhteeseen Espoon pääkonttorillemme

PNEUMATIIKAN TOIMIALAJOHTAJAA

Toimialajohtajana vastaat AVS:n pneumatiikan isoimmista asiakkuuksista sekä keskeisistä päämiehistä. Tulet myös vastaamaan pneumatiikan tuoteryhmästä, joka sisältää kaikki pneumatiikassa tarvittavat komponentit, kuten pneumatiikkasylinterit, venttiilit, huoltolaitteet, liittimet sekä putket. Lisäksi tuotevalikoima kattaa proportionaali- ja servotekniikan tuotteet sekä sähköisen liikkeen.

Toimialajohtajana toimit esihenkilönä noin kahdeksalle aluemyyntipäällikölle ja vastaat tehtävien jakamisesta tiimin sisällä sekä toiminnan tavoitteellisesta kehittämisestä. Tulet myös kuulumaan AVS:n johtoryhmään.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Teknistä tai kaupallista koulutusta (esim. DI tai KTM)
  • Kokemusta teknisestä myynnistä sekä pneumatiikan ja sen asiakaskunnan tuntemusta
  • Kykyä johtaa, innostaa ja motivoida tiimiäsi
  • Innovatiivisuutta, myyntihenkisyyttä sekä suunnitelmallista työskentelytapaa
  • Valmiutta matkustaa asiakkaiden ja toimittajien luokse myös ulkomaille

AVS tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa yrityksessä, jossa on sitoutunut henkilöstö. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tukea organisaation johtoa sekä päästä vaikuttamaan oman tuoteryhmäsi myyntiin sekä sen kehittämiseen. AVS:llä tavoitteellista työskentelyä on tukemassa palkkiojärjestelmä sekä kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Antero Parma, 0400-485 485, a(at)antero.net tai Markku Putkonen, 040-502 1272, markku.putkonen(at)avs-yhtiot.fi. Jos haluat ottaa haasteen vastaan, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.9.2022 mennessä osoitteeseen rekry(at)avs-yhtiot.fi.