Hae:

AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Etsimme uutta tuotepäällikköä/suunnittelijaa

Etsimme uutta tuotepäällikköä/suunnittelijaa

Etsimme AVS-Yhtiöille vakituiseen työsuhteeseen Espoon Suomenojalle

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ/SUUNNITTELIJAA

teollisuusventtiili-liiketoimintamme kehittämiseen nykyisen tuotepäällikkömme jäädessä eläkkeelle. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, jotta pääset tehtävään hyvin sisälle.

Tehtäviisi kuuluu teollisuusventtiili-tuotevalikoiman kehittäminen, myyntiorganisaatiomme tukeminen erilaisissa asiakasprojekteissa sekä mahdollisesti myös päämiessuhteiden ylläpitäminen. AVS:n oman läppäventtiilituotannon osalta tehtäviisi kuuluu uusien tuotteiden kehittäminen asiakastarpeiden mukaisesti. Osaamistasi tarvitaan lisäksi erilaisten teknisten piirustusten laatimisessa – joko omaan käyttöömme tai osana asiakasprojekteja.

Odotamme sinulta teollisuusventtiileiden tuntemusta tai esim. kokemusta putkistosuunnittelusta. Olet teknisesti suuntautunut, mutta tulet myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat hyvät kommunikaatiotaidot. Sinulla on kokemusta CAD-ohjelmien käytöstä ja hallitset myös muut yleisimmät toimisto-ohjelmat. Tehtävistä suoriutuminen edellyttää hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on aito halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Pääset kasvamaan todellisten ammattilaisten seurassa ja vastuun määräsi lisääntyy taitojesi myötä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi vakavaraisessa ja tunnetussa kotimaisessa yrityksessä. Saat tueksesi kokeneen myyntitiimin, sinulle räätälöidyn koulutusohjelman, huipputuotteet, vankan asiakaskunnan sekä kilpailukykyiset edut. Toimipisteesi löytyy ensisijaisesti Espoosta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Hietikko, 040-729 0760, matti.hietikko@avs-yhtiot.fi tai Antero Parma, 0400-485 485, a@antero.net. Jos haluat ottaa haasteen vastaan, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.6.2022 mennessä osoitteeseen rekry@avs-yhtiot.fi.