AVS-YHTIÖT OY

Haemme pääkirjanpitäjää / kirjanpitäjää

Haemme pääkirjanpitäjää / kirjanpitäjää

AVS-Yhtiöt Oy on yksityisessä omistuksessa olevan konsernin emoyhtiö, jonka toimialoihin kuuluvat pneumatiikka- ja teollisuusventtiilituotteiden maahantuonti, tukkumyynti ja valmistus, sukellus- ja pelastautumiskuivapukujen valmistus ja maahantuonti, sukellustarvikkeiden maahantuonti sekä ajoneuvojen, koneiden ja laitteiden maahantuonti ja myynti. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 18 miljoonaa euroa ja työntekijöitä konsernissa oli yli 50.

Haemme Espooseen Suomenojalle motivoitunutta, tarkkaa ja oma-aloitteista pääkirjanpitäjää/kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi kuuluu mm. huolehtia erillisyhtiöiden juoksevasta kirjanpidosta, alv-asioista, tilinpäätöksistä ja veroasioista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sisäisen laskennan raporttien tuottaminen ohjeiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan vakavaraisessa konsernissa, mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi entisestään ja osaamisen mukaisen kilpailukykyisen palkan.

Toivomme sinulta vahvaa taloushallinnon tuntemusta ja rooliin soveltuvaa koulutusta. On tärkeää, että olet motivoitunut ja valmis oppimaan jatkuvasti uusia asioita osana työyhteisöä. Olet luonteeltasi joustava, huolellinen ja vastuuntuntoinen.

Kokemus iScala ja DL-Prime ERP-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veli-Pekka Ponkkala, puh. 050 500 3616, veli-pekka.ponkkala(at)avs-yhtiot.fi. Yhteydenotot mielellään sähköpostitse.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostilla 21.1.2019 mennessä.