Hae:
AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Haemme tulevaisuuden ammattilaisia tekniseen myyntiimme

Haemme tulevaisuuden ammattilaisia tekniseen myyntiimme

* HAKUPROSESSIMME SIIRTYY VALLITSEVAN KORONA-EPIDEMIAN VUOKSI *


AVS on yksityisessä omistuksessa oleva teollisuuden automatisointiin keskittynyt pneumatiikka- ja teollisuusventtiilituotteiden maahantuoja, tukkuliike ja valmistaja. Yritys on perustettu Helsingissä vuonna 1979 nimellä Automatik Ventiler System Oy. Liikevaihtomme on 9,3 M€ (2019) ja yrityksessä työskentelee 28 henkilöä.

Haemme nyt Espoon Suomenojan pääkonttoriimme kahta innokasta ja työuransa alussa olevaa

Teknistä myyjää

Etsimme hiljattain valmistuneita henkilöitä, joilla on jokin soveltuva teknisen alan koulutus (sähkö- ja automaatiotekniikka, kone- ja tuotantotekniikka jne.). Aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, tärkeämpää on halu kehittyä teknisen myynnin ammattilaiseksi.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta ennen kaikkea:

  • Innokasta ja aktiivista otetta
  • Myynti- ja palveluhenkisyyttä
  • Hyviä sosiaalisia taitoja
  • Suomen- ja englanninkielentaitoa
  • Yleisimpien MS Office – ja CAD-ohjelmien tuntemusta

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan sekä mahdollisuuden kehittyä vakavaraisessa ja tunnetussa kotimaisessa yrityksessä. Saat tueksesi kokeneen myyntitiimin, sinulle räätälöidyn koulutusohjelman, huipputuotteet, vankan asiakaskunnan sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Pekka Poikulainen 040-5537680 (arkisin klo 12-13) tai sähköpostilla pekka.poikulainen(at)avs-yhtiot.fi. Jos haluat ottaa haasteen vastaan, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.3.2020 mennessä osoitteeseen rekry@avs-yhtiot.fi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä meille viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos!
Viestisi on lähetetty
ja vastaamme siihen pian.