Hae:

AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Haemme uusia aluepäälliköitä

Haemme uusia aluepäälliköitä

AVS on yksityisessä omistuksessa oleva teollisuuden automatisointiin keskittynyt pneumatiikka- ja teollisuusventtiilituotteiden maahantuoja, tukkuliike ja valmistaja. Yritys on perustettu Helsingissä vuonna 1979 nimellä Automatik Ventiler System Oy. Liikevaihtomme on 10 M€ (2017) ja yrityksessä työskentelee noin 30 henkilöä.

Koska panostamme voimakkaasti kasvuun, haemme nyt myyntimme tehostamiseksi aktiivisia ja energisiä

Aluepäälliköitä Poriin, Tampereelle ja Espooseen

Työssäsi myyt nykyisille yritysasiakkaillemme tunnettujen päämiestemme tuotteita. Etsit myös uusia asiakkaita myyntialueellasi sekä kartoitat, kontaktoit ja sovit asiakastapaamiset itsenäisesti. Toimenkuvasi painottuu osaamisesi mukaan joko tuote- tai aluepäällikön tehtäviin. Toimipisteesi on ensisijaisesti joko Porissa, Tampereella tai Espoossa, mutta tarvittaessa järjestämme sinulle pisteen muuallakin Suomessa.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta teknisen alan B-to-B myynnistä, pneumatiikka- ja teollisuusventtiilituotteiden tuntemus katsotaan eduksi
  • Soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. sähkö- ja automaatiotekniikka)
  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta myyntityöhön
  • Hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa
  • Yleisimpien MS Office -ohjelmien tuntemusta

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa, tunnetussa ja jatkuvasti kehittyvässä kotimaisessa yrityksessä. Saat tueksesi myös kokeneen myyntitiimin, huipputuotteet, vankan asiakaskunnan sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävistä antavat Markku Putkonen 040-5021272 sekä Pekka Poikulainen 040-5537680 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@avs-yhtiot.fi. Jos haluat ottaa haasteen vastaan, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.12.2018 mennessä osoitteeseen rekry@avs-yhtiot.fi.