Hae:

AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Hy-Lok -liittimet vaativiin olosuhteisiin

Hy-Lok -liittimet vaativiin olosuhteisiin

AISI316 kaksoisrengasliittimet korkeisiin paineisiin

Monet suuret laitevalmistajat sekä loppukäyttäjät paperi- ja selluteollisuudessa ovat valinneet Hy-Lok -kaksoisrengasliittimet vaativiin kohteisiinsa. Tämän lisäksi Hy-Lok -liittimiä käytetään yleisesti mm. kemian, petrokemian, energiantuotannon sekä laivanrakennuksen sovelluksissa.

Liittimien rakenne

Hy-Lok -kaksoisrengasliittimissä on neljä pääkomponenttia – runko, etuholkki, takaholkki sekä mutteri. Kaksoisholkkirakenne kompensoi putken ulkohalkaisijassa, seinämän paksuudessa sekä materiaalin kovuudessa esiintyvää vaihtelua ja takaa aina kestävän liitoksen.

Putkiin kohdistuva rasitus minimoidaan

Kun liittimen mutteria kiristetään, etu- ja takaholkki liikkuvat pitkittäisesti. Tämä liike ei kohdista putkeen vääntöä eivätkä putken mekaaniset ominaisuudet muutu. Asennuksen aikana takaholkki liikkuu hyvin kontrolloidusti, jolloin se ei rasita putkea eikä putken sisähalkaisija olennaisesti muutu. Tämä mahdollistaa liittimien turvallisen käytön korkeissa paineissa ja tärinässä.

Vastaavasti liittimen etuholkki ei aiheuta liittimen rakenteen laajenemista, minkä ansiosta liitin on helppo irrottaa ja se voidaan uudelleenasentaa useita kertoja.

Tekniset tiedot:

  • Liittimien koko 2 mm ~ 42 mm
  • Materiaali AISI316 (muita materiaaleja tilauksesta)
  • Lämpötila-alue -245 oC ~ +649 oC
  • Käyttöpaine 150 ~ 1180 bar, riippuen putken halkaisijasta ja seinämän vahvuudesta

Tarkemmat tekniset tiedot löydät osoitteesta: https://www.avs-yhtiot.fi/tuotteet/puristusrengasliittimet/

Lisätietoja Hy-Lok -liittimistä antaa Markku Putkonen, puh. 040-502 1272, markku.putkonen(at)avs-yhtiot.fi