Hae:
AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Kompaktit AVA-sähkötoimilaitteet

Kompaktit AVA-sähkötoimilaitteet

AVA-sähkötoimilaitteet ovat kooltaan pienikokoisia, mutta ominaisuuksiltaan erittäin monipuolisia toimilaitteita. Tuotevalikoima kattaa vääntömomenttialueen 20-400 Nm. Toimilaitteiden kääntöalue on tehdasasetuksissa 0-90o, mutta niiden maksimi toiminta-alue on 0-360o. Vakiona toimilaitteiden kotelo on ABS-muovia, mutta optiona ne saa myös alumiinisina. Laitteita on saatavana useilla eri syöttöjännitteillä.

Oikean tuotteen löytämiseksi AVA:n mallisto on nimetty maksimi vääntömomentin mukaan – AVA-20:n maksimi vääntömomentti on 20Nm, AVA-50:n 50Nm jne. AVA:n vakiomallisto kattaa kuusi eri kokoista sähkötoimilaitetta: AVA-20, AVA-50, AVA-80, AVA-110, AVA-200 sekä AVA-400. Kaikkia toimilaitemalleja on saatavana sekä Basic– että Smart-versioina.

AVA Basic -toimilaiteet ovat perustoimilaitteita, joiden toiminta-aluetta säädetään mikrokytkinten avulla. AVA Smart -toimilaitteet ovat puolestaan digitaalisesti ohjattuja toimilaitteita ja ne on varustettu ulkoisella näytöllä ja käyttöpainikkeilla.

AVA:n Basic ja Smart sähkötoimilaitteisiin on saatavana erilaisia ominaisuuksia, kuten Fail Safe -toiminto, HI-SPEED (jopa 1 sek./suunta), säätökäyttö, ajastin, langaton ohjaus ja väyläliitäntä. Tarkempaa tietoa AVA-sähkötoimilaitteista löydät osoitteesta:

https://www.avactuators.co.uk/index.php?route=product/category/range


Lisätietoa antaa Jarmo Koutonen, puh. 010 613 7131, jarmo.koutonen(at)avs-yhtiot.fi.