Hae:

AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Title Image

AVS-Yhtiöt Oy

Teknistä osaamista jo vuodesta 1979

AVS-Yhtiöt Oy on tekniseen tukkukauppaan sekä automaatiokomponenttien ja -järjestelmien valmistamiseen keskittynyt yritys. Yritys on perustettu Helsingissä 1979 nimellä Automatik Ventiler System Oy. Helmikuussa 2024 tehdyn yrityskaupan myötä AVS-Yhtiöt Oy siirtyi ruotsalaisen Beijer Tech AB:n omistukseen.

Jo yli neljän vuosikymmenen ajan olemme menestyksellisesti palvelleet laiterakentaja-, loppukäyttäjä- ja jälleenmyyjäasiakkaitamme erilaisissa kohteissa ja projekteissa.

Liikevaihtomme on 13 M€ (2023) ja yrityksessä työskentelee noin 30 henkilöä. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Espoon Suomenojalla. Tämän lisäksi yrityksellä on myyntikonttorit Tampereella, Porissa ja Kuopiossa. Laadunhallintajärjestelmämme on ISO 9001 -sertifioitu (lataa tästä sertifikaattimme).

Paras yhteistyökumppanisi

Laaja asiakaskunta ja pitkät asiakassuhteet kertovat omaa kieltään palvelumme korkeasta tasosta. Jokaisella asiakkaallamme on oma nimetty yhteyshenkilönsä – näin asiakkaiden on helppo lähestyä meitä asiassa kuin asiassa. Koko toimintamme lähtökohtana on joustavauus ja palvelun sujuvuus. Pyrimme aina siihen, että asiakas saa haluamansa tiedon, ratkaisut ja tuotteet mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Tämän tavoitteen saavuttamista edesauttavat ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, suuri tuotevarasto, toimivat järjestelmät sekä tiivis yhteistyö päämiestemme kanssa.

Laaja tuotevalikoima ja oma tuotanto takaavat palvelun joustavuuden

Päätuoteryhmämme ovat pneumatiikka, teollisuusventtiilit, kompressorit sekä huoltamolaitteet. Edustamme ainoastaan tunnettuja, markkinoilla hyväksyttyjä ja laatusertifioituja päämiehiä. Päävarastomme sijaitsee Espoossa, josta pääosa toimituksistamme lähetetään asiakkaille.

Omat sylinteri- ja läppäventtiilituotantomme sekä kokoonpanoyksikkömme lisäävät palvelumme joustavuutta. Yhdessä suuren komponenttivaraston kanssa tämä mahdollistaa nopeat, oikea-aikaiset ja -sisältöiset kokonaistoimitukset isompiinkin projekteihin.