Hae:
AVS-YHTIÖT OY | +358 10 613 7100 | info@avs-yhtiot.fi

Camozzi jatkaa toimintaansa Covid-19 -epidemian aikana – mukana taudin vastaisessa taistelussa

Camozzi jatkaa toimintaansa Covid-19 -epidemian aikana – mukana taudin vastaisessa taistelussa

Camozzi-konserniin kuuluvat yritykset jatkavat toimintaansa Covid-19 -epidemian aikana ja sekä asiakaspalvelu että tuki on taattu yrityksen kaikille asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Italian viranomaisten asettamat Covid-19 -epidemian torjuntaan liittyvät rajoitukset eivät vaikuta Camozzin liiketoimintaprosesseihin eivätkä tavaroiden toimittamiseen.

Camozzi on toteuttanut kaikki ennaltaehkäisy- ja valvontatoimet Maailman Terveysjärjestön ja Italian Terveysministeriön ohjeiden mukaisesti sekä yhteistyössä muiden ministeriöiden kanssa.

Camozzi lahjoittaa 8 hengityskonetta kahden Bresciassa toimivan sairaalan teho-osastoille

Camozzi kuuluu niiden valmistavien yritysten joukkoon, jotka valmistavat hengityskoneiden tuotantoon ja toimintaan tarvittavia komponentteja. SIARE Engineering on pyytänyt Camozzia toimittamaan 20.000 komponenttia ja kolmea erilaista integroitua järjestelmää, jotka ovat välttämättömiä hengityskoneiden valmistuksessa 125 laitteen viikkovauhdilla.

Camozzi-konserni myös tukee tämän hätätilan aikana Italiaa ja erityisesti Lombardian aluetta sekä Brescian maakuntaa lahjoittamalla 8 hengityskonetta Spedali Civili- ja Poliambulanza-sairaaloille. Kyseiset sairaalat ovat kantaneet pääasiallisen vastuun alueen Covid-19 -potilaiden hoidossa.

Lisätietoa Camozzin toiminnasta ja tuotteista antaa Pekka Poikulainen, puh. 010 613 7101, pekka.poikulainen(at)avs-yhtiot.fi.